بلاگ

بهترین هاست و خدمات هاستینگ در ایران از نظر کاربران در سال 1402

بهترین هاست از نظر کاربران در سال 1400 | 23 نکته کلیدی در انتخاب هاست

اگر قصد راه اندازی سایت دارید در ابتدا باید به فکر خرید دامنه و هاست باشید. انتخاب یک شرکت معتبر در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است. شاید اینکه کدام شرکت هاستینگ و خدمات ثبت دامین در ایران بهترین است سوال بسیاری از افراد فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ باشد.

در این مقاله سعی کرده ایم به معرفی شرکت های مطرح این حوزه بپردازیم و نظرات و تجربه خرید کاربران را بدون هیچگونه جانبداری منعکس نماییم.

انتخاب بهترین هاست به سه معیار اصلی خلاصه می شود سرعت، امنیت و پشتیبانی که هر کدام مجموعه ای از عوامل خاص خود را دارند. پس از این موارد هزینه برای خرید هاست خوب مطرح می شود.

بهترین هاست از نظر کاربران

شرکت های خدمات هاستینگ زیر به ترتیب مرتب نشده اند و شما می توانید نظرات کاربران را در کنار هر شرکت ببینید.

ایران سرور

ایران سرور فعالیت اصلی خود را از اوایل دهه 80 آغاز نموده است. این شرکت به بسیاری از شرکت های مطرح کشور در حوزه دیجیتال مارکتینگ خدمات می دهد. ایران سرور خدمات ثبت دامین، خدمات هاستینگ، خدمات سرور اختصاصی و سرور مجازی به مشتریان خود خدمت رسانی می کند.

ایران سرور

امتیاز

‫‎خوب

از 13 رای

3.54

سون هاست

شرکت شبکه سازان توسن با نام تجاری سون هاست از سال 1386 فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت که در ابتدا از شهر شیراز کار خود را آغاز نموده است که در سال های اخیر دفتر فنی خود را نیز در تهران راه اندازی نمود. این شرکت خدمات ثبت دامین، خدمات هاستینگ، خدمات سرور به مشتریان خود ارائه می دهد.

سون هاست

امتیاز

‫‎متوسط

از 22 رای

2.82

میهن هاست

شرکت ارتباطات نت میهن با نام تجاری میهن وب هاست در زمینه خدمات هاستینگ، خدمات سرور، ثبت دامین به مشتریان خود خدمات می دهد. این شرکت در تابستان 1394 اقدام به راه اندازی دیتاسنتر اختصاصی خود در شمال کشور نموده است که توانسته نظر بسیاری از شرکت های مطرح کشور را به خود جلب کند.

میهن وب هاست

امتیاز

‫‎متوسط

از 23 رای

3.22

پارس پک

شرکت پارس پروا سیستم با نام تجاری پارس پک ارائه دهنده خدمات هاستینگ و ثبت دامین از سال 1389 کار خود را آغاز کرده است.  پارس پک در زمینه ثبت دامین، هاست ابری، سرور ابری، سرور اختصاصی، خدمات CDN و SSL به مشتریان خودخدمات می دهد.

پارس پک

امتیاز

‫‎بد

از 25 رای

2.4

ایران هاست

شرکت روشنگر رایانه تهران با نام تجاری ایران هاست فعالیت می کند. این شرکت در زمینه ثبت دامین ، خدمات هاستینگ، خدمات سرور اختصاصی و مجازی به مشتریان خود خدمت رسانی می کند.

ایران هاست

امتیاز

‫‎متوسط

از 3 رای

2.67

میزبان فا

شرکت داده پردازان فهیم شاهین شهر با نام تجاری میزبان فا از سال 1385 فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت در استان اصفهان مستقر می باشد. میزبان فا در زمینه هاستینگ، سرور مجازی ابری، ثبت دامین به مشتریان خود خدمات ارائه می کند.

میزبان فا

امتیاز

‫‎بد

از 26 رای

2.23

سرور پارس

شرکت فناوری سرور پارس ارقام گستر با نام تجاری سرور پارس که خدمات ثبت دامین، خدمات هاستینگ، خدمات سرور و ارائه گواهینامه SSL به مشتریان خود ارائه می کند.

سرور پارس

امتیاز

‫‎بد

از 11 رای

1.73

سرور دات آی آر

شرکت تدبیرپردازان ایده های ابری با نام تجاری Server.ir  از سال 1393 شروع به ارائه خدمات سرور ابری، سرور اختصاصی،سرور مجازی، خدمات هاستینگ،خدمات ثبت دامین، و ارائه گواهینامه SSL به مشتریان خود نموده است.

سرور دات آی آر

امتیاز

‫‎عالی

از 2 رای

4.5

هاست ایران

شرکت نوآوران شبکه سبز مهرگان با نام تجاری هاست ایران فعالیت خود را از سال 1381 آغاز نمود که در سال 1386 با ثبت شرکت به کار خود رسمیت بخشید.این شرکت خدمات هاستینگ، خدمات سرور، خدمات ثبت دامین و خدمات ابری به مشتریان خود ارائه می دهد.

هاست ایران

امتیاز

‫‎متوسط

از 18 رای

2.94

هاست دی ال

هاست دی ال فعالیت خود را از سال 1378 آغاز نموده است و از سال 1392 سرورهای داخلی را نیز به خدمات خود افزوده است. این شرکت میزبان بسیاری از سایت های بزرگ کشور می باشد. هاست دی ال خدمات هاستینگ، خدمات سرور اختصاصی و مجازی را به مشتریان خود ارائه می دهد.

هاست دی ال

امتیاز

‫‎خوب

از 8 رای

3.5

وب رمز

شرکت داده پردازان ایده شرق با نام تجاری وب رمز فعالیت خود را از سال 1381 آغاز نموده است. این شرکت نزدیک به دو دهه خدمات ثبت دامین، خدمات هاستینگ، خدمات سرور مجازی و اختصاصی به مشتریان خود ارائه می دهد.

وب رمز

امتیاز

‫‎خوب

از 5 رای

4

برتینا

شرکت فناوری پیشرفته پارسیان با نام تجاری برتینا از سال 1383 فعالیت رسمی خود را آغاز نموده است. این شرکت خدمات ثبت دامین، خدمات هاستینگ، خدمات سرور اختصاصی و مجازی و ارائه گواهینامه SSL به مشتریان خود خدمت رسانی می کند.

برتینا

امتیاز

‫‎خوب

از 3 رای

3.67

نت افراز

شرکت نت افراز ایرانیان با نام تجاری نت افزار از سال 1390 به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت در زمینه ثبت دامین، هاستینگ و ارائه گواهینامه SSL به مشتریان خود خدمات می دهد.

نت افراز

امتیاز

‫‎متوسط

از 4 رای

3.25

هاست نگار

شرکت فناوری اطلاعات رایانگار رادین نامدار با نام تجاری هاست نگار فعالیت می کند. این شرکت خدمات هاستینگ، ثبت دامین و ارائه گواهینامه SSL به مشتریان خدمت رسانی می کند.

هاست نگار

امتیاز

‫‎متوسط

از 2 رای

3

ماندگار هاست

مجموعه ماندگار وب فعالیت خود را از سال 1390 در حوزه اینترنت آغاز نموده است. این شرکت به مشتریان خود خدمات ثبت دامین، خدمات هاستینگ و خدمات سرور مجازی ارائه می دهد.

ماندگار وب

امتیاز

‫‎بدون نظر

نظر شما؟

0

بهترین شرکت خدمات دهی هاستینگ و دامین ایرانی

انتخاب بهترین هاست به سه معیار اصلی خلاصه می شود سرعت، امنیت و پشتیبانی که هر کدام مجموعه ای از عوامل خاص خود را دارند.

و پس از این موارد هزینه برای خرید هاست خوب مطرح می شود.

خدمات میزبانی وب در اشکال و اندازه های مختلف ارائه می شود و قیمت آنها متناسب با ماه و سال متفاوت است.

بنابراین چگونه بهترین هاست را انتخاب کنیم؟

در این نوشته، ما عواملی که در انتخاب یک هاست خوب باید در نظر بگیرید را عنوان کرده ایم. و همچنین با توجه به تجربه خرید کاربران، 15 شرکت برتر خدمات دهی هاستینگ کشور را  معرفی کرده ایم.

عواملی که هنگام انتخاب هاست خوب باید در نظر بگیرید

برای کمک به انتخاب هاست خوب، عوامل را به پنج بخش اصلی تقسیم کرده ایم:

  • عملکرد (سرعت)
  • امنیت
  • پشتیبانی
  • قیمت
  • موارد دیگر اختیاری

در ادامه همراه ما باشید.

عملکرد (سرعت) هاست

در این بخش، فاکتورهای عملکردی را که باید هنگام انتخاب هاست خوب در نظر بگیرید، پوشش خواهیم داد. اما وقتی در مورد “عملکرد” ​​صحبت می کنیم، در نهایت منظور ما “سرعت” است. زیرا آنچه ما واقعاً می خواهیم بدانیم این است که یک هاست با چه سرعتی می تواند صفحات وب را بارگذاری کند و بهترین تجربه ممکن را به کاربران ارائه دهد.

اگر بارگذاری یک صفحه بیش از حد طول بکشد، کاربران آن صفحه را می بندند. زیرا، هزاران صفحه دیگر برای انتخاب وجود دارد. و جای تعجب نیست که یک سایت سریع یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل است. بنابراین مطمئن شوید که هاستیی که انتخاب می کنید از سرعت بالایی برخوردار باشد.

۱. منابع سرور

یکی از اولین چیزهایی که در مشخصات هاست وب مشاهده می کنید، فضای ذخیره سازی و پهنای باند است که گاهی اوقات به عنوان “تعداد بازدید”  نیز نامیده می شود. در اینجا چند سوال ممکن است که از خود بپرسید:

چقدر حافظه نیاز دارید؟ به عنوان مثال، یک وب سایت کوچک یک صفحه ای به اندازه یک فروشگاه اینترنتی به فضای ذخیره سازی نیاز ندارد.

به چه نوع ذخیره سازی نیاز دارید؟ به دنبال میزبان‌های وب باشید که از ذخیره‌سازی Solid State Drive (SSD) استفاده می‌کنند، زیرا به طور قابل‌توجهی سریع‌تر از فضای ذخیره‌سازی دیسک سخت ATA (HD) قدیمی است.

آیا فضای ذخیره سازی یا پهنای باند محدود باشد یا نامحدود؟ به عنوان مثال، یک سایت کسب و کار کوچک با تعداد کمی بازدیدکننده در روز که به دنبال جزئیات خدمات و اطلاعات تماس هستند، تفاوت قابل توجهی با یک کسب و کار است که روزانه هزاران فایل رسانه ای را پخش می کند یا یک فروشگاه اینترنتی که هزاران محصول را به کاربر نشان می دهد.

همچنین، حتماً نظرات مشتریان را در مورد شرکت هاستینگی که پهنای باند و فضای ذخیره‌سازی «نامحدود» ارائه می‌دهند، را بررسی کنید. گاهی اوقات شرکت ها یک سرویس نامحدود را تبلیغ می کنند، اما در واقعیت، ممکن است بعد از استفاده متوجه شوید که سایت شما پس از رسیدن به یک آستانه دچار اختلال و یا حتی از دسترس خارج شود.

آیا منابع سرور اشتراکی است یا اختصاصی؟ بیشتر شرکت های فروش هاست مشترک، منابع سرور وب از جمله CPU، RAM، فضای ذخیره‌سازی، و پهنای باند را بین صدها وب‌سایت مختلف تقسیم می‌کند. اگر یک سایت استفاده بیش از حد داشته باشد، می‌تواند بخش بزرگی از آن منابع را مصرف کند و بقیه را درگیر کند. از سوی دیگر، VPS و میزبانی اختصاصی مقدار مشخصی از منابع را برای هر سایت مشخص می‌کند، بنابراین سطح عملکردی ثابتی خواهید داشت.

۲. تکنولوژی سرور

علاوه بر منابع سرور، باید مطمئن شوید که هاست از آخرین فناوری سرور استفاده می کند، که گاهی اوقات به عنوان “پشته نرم افزار” نامیده می شود. فناوری ها به سرعت پیشرفت می‌کند و شما به‌ جای استفاده از فناوری‌های قدیمی، میزبان وب می توانید با زمان حرکت کنید.

۳. محل سرور

یکی دیگر از ملاحظات سرور این است که بررسی کنید آیا یک هاست در یک یا چند مکان سرور را ارائه می دهد. به عنوان مثال، اگر مخاطبان اصلی شما در ایران مستقر هستند، منطقی است که یک مرکز داده واقع در ایران(یا در نزدیکی آن) انتخاب کنید تا صفحات وب شما سریعتر بارگذاری شوند. اگر نمی توانید یک مکان سرور را انتخاب کنید، قطعاً برای سرعت بخشیدن به بارگذاری صفحه به یک شبکه تحویل محتوا (CDN) نیاز دارید.

۴. CDN

استفاده از CDN مانند داشتن یک مینی سرور در نزدیکی کاربر است تا به بارگیری و اجرای سریعتر و کارآمدتر وب سایت شما کمک کند، حتی از آن طرف دنیا!

به عنوان مثال، اگر وب سایت شما در ایران میزبانی می شود، کاربران مستقر در ایران زمان بارگذاری سریع تری را نسبت به کاربران مستقر در آمریکا تجربه خواهند کرد زیرا محتوای شما باید در سراسر جهان گردش کند.

اما با یک  CDN، محتوای شما در حال حاضر روی یک سرور کوچک در آمریکا می‌نشیند تا به بازدیدکنندگانی که در همان نزدیکی هستند با تجربه‌ای به همان اندازه سریع خدمات ارائه دهد.

بنابراین مطمئناً ارزش بررسی این را دارد که آیا یک هاست خوب دارای سرویس CDN است یا شما باید خدمات خود را مدیریت کنید.

۵. کش

شما همیشه به استفاده از کش نیاز خواهید داشت، چه در سطح سرور و چه با یک افزونه، زیرا به شما کمک می کند صفحات وب شما سریعتر بارگیری شوند و تجربه کلی کاربر را برای بازدیدکنندگان بهبود بخشد.

برخی از هاست های وب شامل کش در سطح سرور هستند، که معمولاً به این معنی است که نیازی به افزودن کش بیشتر ندارید زیرا همه چیز برای بهترین عملکرد بهینه شده است.

از سوی دیگر، برخی از هاست ها هیچ کشی ندارند، به این معنی که احتمالاً نیاز به نصب افزونه کش دارید. اگر اینطور است، بررسی کنید که آیا محدودیتی در مورد نصب افزونه وجود دارد یا خیر. به عنوان مثال، بعضی از شرکت های هاستینگ تنها اجازه نصب، WP Rocket  را به کاربر می دهند.

انعطاف پذیری هاست

اگر ترافیک وب سایت شما در حال افزایش یا نوسان باشد، انعطاف پذیری عامل مهمی است. شما باید بدانید که یک میزبان وب چقدر می تواند به راحتی خواسته های زیر را برآورده کند:

  • افزایش گاه به گاه ترافیک
  • روند ترافیک فصلی (هم بالا و هم پایین)
  • ترافیک طولانی مدت افزایش می یابد

توجه: میزبانی ابری می‌تواند به‌طور یکپارچه انعطاف پذیر باشد و ترافیک های بزرگ را مدیریت کند. معمولا، شما فقط برای زمانی که به منابع اضافی نیاز دارید، به هاست وب خود پول بیشتری پرداخت می کنید. همچنین، اگر رشد طولانی مدت باشد، نیازی به جابجایی یا بازسازی سرور نیست زیرا می تواند برای شما منعطف باشد.

امنیت هاست

هنگامی که یک میزبان وب بالقوه را بررسی می کنید، به سطوح امنیتی که ارائه می دهند نگاهی بیندازید، به خصوص در سطح سرور. به عنوان مثال، آیا:

  • برای جلوگیری از آسیب پذیری ها، آخرین وصله های سیستم عامل را روی سرور خود اعمال کند.
  • فایروال های سطح سرور را نصب کند که ترافیک مخرب و هکرها را فیلتر می کند.
  • حفاظت DDoS را برای کاهش هرگونه حملات احتمالی DDoS ارائه دهد.

۷. اسکن و حذف بدافزار

آیا هاست شما سایت را برای پیدا کردن بدافزار اسکن می کند؟ و حذفش می کند؟ برخی از شرکت های هاستینگ این سرویس را به صورت رایگان ارائه می دهند.

۸. پشتیبان گیری(بک آپ)

پشتیبان گیری مهم است! و میزبان های وب سطوح مختلفی از خدمات بک آپ را ارائه می دهند. پس باید بررسی کنید:

  • آیا میزبان وب از سایت شما نسخه پشتیبان تهیه می کند؟
  • هر چند وقت یکبار میزبان وب بک آپ های برنامه ریزی شده را اجرا می کند. به عنوان مثال، روزانه؟
  • میزبان وب چه مدت پشتیبان شما را حفظ می کند. به عنوان مثال، 30 روز؟
  • آیا می توانید به نسخه های پشتیبان دسترسی داشته باشید و در کامپیوتر خود دانلود کنید؟
  • آیا می توانید یک نسخه پشتیبان تهیه و بازیابی فوری در صورت تقاضا اجرا کنید؟

توجه: ما همیشه توصیه می کنیم از راه حل بک آپ گیری دستی در وردپرس علاوه بر خدمات بک آپ گیری هاست استفاده کنید.

۹. پشتیبانی از گواهی SSL

گوگل توصیه می کند که اکنون هر وب سایتی باید گواهی SSL داشته باشد تا سطحی از اطمینان را به بازدیدکنندگان ارائه دهد و از داده های حساس مانند رمز عبور و جزئیات کارت بانکی محافظت کند.

پس باید بررسی کنید:

آیا میزبان وب دارای گواهینامه رایگان Let’s Encrypt SSL است و آن را مدیریت می کند؟
آیا به گواهی SSL استاندارد (مثلا Let’s Encrypt) یا تخصصی (مثلاً Domain Validated، Wildcard یا Ecommerce) نیاز دارید؟

پشتیبانی هاست

تا کنون، ما در درجه اول بر روی قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری یک هاست خوب تمرکز کرده ایم. اما در مورد خدمات پشتیبانی چطور؟ آیا آنها مهارت ها و منابع لازم برای ارائه خدمات عالی را دارند؟

۱۰. زمان پاسخگویی

در صورت مواجه شدن با مشکلات در هاست، برای شما مهم است بفهمید مشکل شما با چه سرعتی حل خواهد شد؟ زیرا اگر وب سایت شما از دسترس خارج شود، نمی توانید زمان زیادی را در انتظار پشتیبانی بمانید. به عنوان مثال، بهترین هاست معمولاً در کمتر از 30 ثانیه به همه تماس‌های پشتیبانی در چت زنده پاسخ می‌دهد.

۱۱. مدت زمان رفع مشکل

دریافت پاسخ تماس شما اولین قدم است، اما شما می خواهید بدانید که مشکلات شما با چه سرعتی حل می شود. به عنوان مثال، اگر با شخصی در چت زنده صحبت کنید، آیا واقعاً می تواند مشکلات پیچیده را حل کند؟

برخی از شرکت های هاستینگ مشکلات جدی را به پشتیبانی سطح 2 یا 3 منتقل می‌کنند که ممکن است چند روز طول بکشد تا حل شود. در حالی که بهترین شرکت های هاست دارای کارکنان پشتیبانی با تجربه هستند که می‌توانند بدون انتقال سریع مسائل را پاسخ دهند و حل کنند.

۱۲. روش های تماس

در مرحله بعد، باید بررسی کنید که چگونه می توانید با پشتیبانی تماس بگیرید. بهترین هاست های وب انتخابی از روش های تماس، از جمله چت زنده، تلفن، ایمیل و سیستم پشتیبانی آنلاین را به مشتری خود ارائه می دهند.

۱۳. ساعات کار

آیا میزبان وب 24 ساعت روز و در 7 روز هفته دارای پشتیبان است ؟ برای مثال، اگر وب‌سایت شما از کار بیفتد، دوست ندارید با پیغام  «ما فردا برمی‌گردیم» در ویجت چت زنده آن‌ها برخورد کنید.

در اینجا مراقب اصطلاحات باشید زیرا برخی از شرکت های هاست ممکن است بگویند که پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته را ارائه می دهند در حالی که واقعاً به این معنی است که می توانید مشکلات را در هر زمانی حل کنند؟ اما معمولا اکثر شرکت ها فقط از ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر در وقت اداری کار می کنند.

۱۴. سطح پشتیبانی

هنگامی که گزینه های پشتیبانی را ارزیابی می کنید، باید تصمیم بگیرید که به چه سطحی از پشتیبانی نیاز دارید. شما باید پشتیبانی سرور را در نظر بگیرید، به خصوص با VPS، اختصاصی، و میزبانی ابری، به علاوه پشتیبانی از برنامه‌ها، مانند WordPress یا  WooCommerce.

برای مثال، اگر یک استارت‌آپ انفرادی یا کوچک هستید، ممکن است زمان، مهارت یا منابع لازم برای پوشش هیچ گونه پشتیبانی را نداشته باشید، بنابراین باید یک پشتیبانی کاملاً مدیریت شده داشته باشید. از سوی دیگر، ممکن است خودکفا باشید یا یک تیم ماهر در شرکت داشته باشید که بتواند پشتیبانی های خود را انجام دهید.

توجه: اگر برای طراحی سایت خود از وردپرس استفاده می‌کنید و می‌خواهید بهترین سطح پشتیبانی را داشته باشید، بهتر است از یک هاست وردپرسی استفاده کنید.

۱۵. پشتیبانی فعال

علاوه بر اینکه به دنبال یک میزبان وب با پشتیبانی عالی از مشتری هستید، باید بررسی کنید که آیا آنها خدمات پشتیبانی فعالی را ارائه می دهند، مانند:

  • فناوری خوددرمانی برای راه اندازی خودکار هر سرویس PHP که متوقف شده است.
  • اجرای بهینه سازی پایگاه داده برای تنظیم دقیق پایگاه داده MySQL.
  • استفاده از آخرین وصله های امنیتی سیستم عامل برای جلوگیری از هکرها و تهدیدات بدافزار.
  • برنامه ریزی و حفظ بک آپ گیری روزانه برای حفظ یک کپی ایمن از سایت شما.
  • استفاده از آخرین به روز رسانی های وردپرس برای ایمن نگه داشتن برنامه اصلی و یا تم ها و افزونه ها.

یک شرکت هاست خوب به طور خلاصه، همه چیز را در پس‌زمینه نظارت می‌کنند و قبل از اینکه شما متوجه آن شوید یا به آن فکر کنید، اصلاح می‌کنند.

قیمت گذاری هاست

هنگامی که در حال ارزیابی قیمت برنامه های شرکت های هاست مختلف هستید، به یاد داشته باشید که باید هاستی انتخاب کنید که متناسب با بودجه شما باشد. به عنوان مثال، اگر شما یک استارتاپ هستید، ممکن است وضعیت مالی شما محدود باشد، بنابراین خدماتی را انتخاب کنید که متناسب با بودجه شما می باشد.

۱۶. قیمت اعلام شده

یکی از چیزهایی که باید به آن توجه داشته باشید این است که فریب خوردن توسط قیمت های بسیار پایین در سال اول است که به طور ناگهانی قیمت در زمان تمدید افزایش می دهند.

۱۷. قیمت واقعی

شما همچنین باید موارد دیگر را بررسی کنید زیرا قیمتی که فکر می کنیم می پردازیم همیشه قیمتی نیست که واقعاً می پردازیم. برای مثال، بعضی از شرکت های هاستینگ بر اساس بازدیدهای منحصربه‌فرد ماهانه هزینه دریافت می‌کنند، اما آن‌ها پس از 24 ساعت مواردی را که به‌عنوان بازدید منحصربه‌فرد محسوب می‌شوند، بازنشانی می‌کنند. در نتیجه هزینه های میزبانی با این نوع شرکت ها می تواند بسیار گران باشد.

۱۸. هزینه های لغو اشتراک

در نهایت، همیشه سیاست لغو و بازپرداخت مبلغ پرداختی را بررسی کنید. به عنوان مثال، اگر یک هاست سالانه یا چند ساله خریداری می کنید، ممکن است مجبور شوید در صورت خروج خارج از موعد، هرگونه بازپرداخت را لغو کنید.

موارد دیگر اختیاری در هاست

بخش آخر به موارد دیگر اختیاری می پردازد که همه افراد به آنها نیاز ندارند، اما باید هنگام انتخاب هاست خوب در نظر گرفته شوند.

۱۹. قابلیت توسعه

اگر برای توسعه دهندگان خود نیاز به سطح دسترسی دارید، بررسی کنید که آیا میزبان وب مواردی مانند Root Access، SSH، SFTP، WP-CLI و یک ناحیه مرحله بندی را اجازه دسترسی می دهند یا خیر.

۲۰. سیستم عامل: لینوکس یا ویندوز

آیا به سیستم عامل (OS) خاصی روی سرور خود نیاز دارید؟ اکثر هاست ها روی سیستم عامل لینوکس اجرا می‌شوند، اما در خرید سرویس‌ها، می‌توانید مشخص کنید که ویندوز می‌خواهید، یا لینوکس.

۲۱. ایمیل

برخی از هاستینگ های وب شامل ایمیل هستند، در حالی که برخی دیگر سرویس ایمیل را ندارند. خدمات ایمیل نیز متفاوت است زیرا برخی از هاست های وب شامل یک سرویس گیرنده ایمیل وب هستند، در حالی که برخی دیگر فقط ایمیل ها را به کاربران ارسال می کنند.

۲۲. خدمات مهاجرت

آیا برای مهاجرت از یک هاست وب موجود به کمک نیاز دارید؟ بسیاری از هاست‌های وب اکنون یک سرویس مهاجرت کاملاً مدیریت شده را ارائه می‌دهند در حالی که بعضی دیگر نرم‌افزار این کار را به مشتری ارائه می‌دهند، و شما باید خودتان مهاجرت را اجرا کنید.

۲۳. دامنه

بسیاری از هاست های وب بسته ای را ارائه می دهند که شامل ثبت دامنه است. اگر اولین سایت خود را راه اندازی می کنید، این می تواند بسیار جذاب به نظر برسد. و در ظاهر، منطقی به نظر می رسد که هاست و دامنه خود را با هم از یک شرکت دریافت کنید.

اما، اگر و زمانی که تصمیم بگیرید در آینده به میزبان وب دیگری بروید، جدا کردن این دو می تواند کمی دشوار باشد. به همین دلیل است که توصیه می کنیم دامنه خود را به طور جداگانه از یک شرکت ثبت کننده دامنه خریداری کنید تا بتوانید در آینده به راحتی هاست را تغییر دهید.

نتیجه انتخاب بهترین هاست

با فهمیدن موارد ذکر شده در بالا وقت آن است که بهترین هاست را برای خود انتخاب کنید. به یاد داشته باشید، شما به سرعت بارگذاری سریع صفحات سایت، امنیت سرور و پشتیبانی خوب نیاز دارید تا به موفقیت وب سایت شما کمک کنند.

چه هاست اشتراکی، اختصاصی، مبتنی بر ابر یا مدیریت شده استفاده کنید، گزینه های خود را بسنجید و تصمیم بگیرید کدام هاستینگ بهترین نتیجه را برای سایت شما در پی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید