رپورتاژ آگهی

نظر کاربران آرتا الکتریک درباره کولر سلولزی

نظر کاربران آرتا الکتریک درباره کولر سلولزی

به نظر شما کولر سلولزی چه مزایا و معایبی دارد؟ برخی افراد با اطلاع از معایب کولر سلولزی نسبت به خرید این نوع سیستم سرمایشی دچار شک و تردید می‌شوند. بر اساس نظر جمعی از کاربران، کولرهای سلولزی نسبت به مدل‌های پوشالی، یک سری معایب دارند.

البته این موضوع به معنای ناکارآمد بودن کولر آبی سلولزی نیست. بلکه خرید کولر سلولزی یکی از بهترین سیستم‌های سرمایشی برای اغلب مناطق جغرافیایی ایران است. با این حال اطلاع از لیست مزایا و معایب کولر سلولزی، انتخاب را برای شما آسان‌تر می‌کند. در ادامه مطلب به بررسی جزئیات بیشتری از مزایا و معایب کولر سلولزی از دیدگاه کاربران آرتا الکتریک و همچنین کارشناسان می‌پردازیم.

عیب‌ های کولر سلولزی از نظر کاربران

کولر سلولزی نوعی سیستم سرمایشی با ساختاری شبیه کولر پوشالی است. با این تفاوت که به جای پوشال، پد سلولزی برای آن نصب می‌شود. پدهای سلولزی ساختاری یکنواخت و منظم دارند. همین موضوع باعث شکل‌گیری یک سری مزایا و معایب برای کولر سلولزی می‌شود. از جمله مهم‌ترین معایب کولر سلولزی از نظر کاربران می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

1_ بوی نامطبوع پدها

به نظر برخی از کاربران، پد کولر سلولزی بوی نامطبوعی دارد. علت ایجاد بوی نامطبوع پدها در اکثر موارد به تازگی و نو بودن دستگاه مربوط است. به همین علت پس از چند روز روشن بودن، بوی پدها نیز از بین می‌رود. البته برای شکل‌گیری این موضوع دلایل دیگری هم وجود دارند که در ادامه مطلب به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • ماندگاری طولانی مدت آب در ساختار پد و محفظه آب کولر
  • تمیز نکردن و عدم شستشوی پدها
  • عدم تعویض به موقع پدها

برای رفع هر یک از این دلایل راهکارهای ساده‌ای وجود دارند. بنابراین نمی‌توانیم به طور مطلق به عملکرد و بازدهی کولر سلولزی رای منفی بدهیم.

رفع بوی بد کولر سلولزی

برای برطرف کردن بوی نامطبوع کولر سلولزی و استفاده بهتر از این سیستم سرمایشی، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • پدهای کولر سلولزی را هر چند وقت یکبار با شوینده مناسب شستشو دهید.
  • ضد عفونی کردن پد سلولزی مانع از تجمع میکروب‌ها و ایجاد بوی نامطبوع می‌شود.
  • با شروع فصل سرما حتما مخزن آب یا همان تشتک کولر را خالی کنید، زیرا ماندگاری آب باعث ایجاد بوی بد می‌شود.
  • حدود 15 دقیقه قبل از خاموش کردن کولر، پمپ دستگاه را خاموش کنید تا آب موجود در ساختار پد مصرف شود.

کاربرانی که اقدامات نامبرده را انجام داده‌اند، با بوی نامطبوع کولر سلولزی مواجه نمی‌شوند.

2_ امکان شوره زدن پدها

یکی دیگر از معایب کولر سلولزی، شوره زدن پدهاست. البته این مشکل برای همه کولرهای سلولزی ایجاد نمی‌شود. باتوجه به اینکه پد سلولزی ساختار بسیار متراکمی دارد، آب برای مدت طولانی‌تری در بین منافذ آن باقی می‌ماند. همین موضوع باعث افزایش احتمال شوره زدن پدها می‌شود. بسیاری از کاربران عقیده دارند، شستشوی به موقع پدها از ایجاد شوره جلوگیری می‌کند.

3_ نامناسب برای مناطقی با آب شور

شوره زدن پد کولر سلولزی بیشتر در مناطقی با آب شور مشاهده می‌شود. به همین علت خرید کولر سلولزی برای مناطقی که آب شور دارند، توصیه نمی‌شود. چنانچه قصد استفاده از کولر گازی برای نصب در مناطق با آب شور ندارید، کولر پوشالی انتخاب مناسب‌تری است.

مزایا کولر سلولزی

در قسمت‌های قبلی این مطلب به معایب کولر سلولزی اشاره کردیم. بدون شک کولرهای سلولزی مزایای بسیار مهمی دارند که آن‌ها را برای اکثر مناطق آب و هوایی ایران کارآمد می‌کنند. شما هم مانند بسیاری از کاربران با مقایسه مزایا و معایب کولر سلولزی، بهتر می‌توانید برای خرید این سیستم سرمایشی تصمیم‌گیری کنید. از جمله مهم‌ترین مزایای کولر سلولزی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

1_ راندمان بسیار بالا

ساختار متراکم و منظم پد سلولزی باعث نگهداری آب بیشتر برای مدت زمان طولانی‌تر می‌شود. در حالی که آب از ساختار نامنظم پوشال‌های کولر معمولی سریع‌تر عبور می‌کند. همین موضوع باعث افزایش بازدهی و ایجاد سرمای بیشتر توسط کولر سلولزی می‌شود. همه کاربرانی که از کولر سلولزی استفاده می‌کنند، در مورد سرمایش بیشتر این نوع سیستم سرمایشی یک نظر مثبت و مشترک دارند.

2_ مصرف بهینه انرژی

ماندگاری آب در ساختار پد کولر سلولزی باعث جلوگیری از هدر رفت آب می‌شود. از طرفی بسیاری از کاربران بیان می‌کنند؛ به دلیل تولید سرمای بیشتر، کولر سلولزی را برای مدت زمان کوتاه‌تری روشن نگه می‌دارند. بنابراین خرید کولر سلولزی و استفاده از آن باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود.

3_ طول عمر بالای پدها

برای افزایش بازدهی کولر آبی پوشالی باید پوشال‌ها را سالی یکبار تعویض کنید. این موضوع در مورد کولر سلولزی صدق نمی‌کند. پدهای کولر سلولزی طول عمر بالایی داشته و معمولا هر 5 سال یکبار به تعویض نیاز دارند.

4_ عدم خرابی زود هنگام موتور

باتوجه به اینکه پدهای کولر سلولزی ساختار منظمی دارند، آب به یکباره از میان آن‌ها به سمت پایین ریزش نمی‌کند. در نتیجه آب بر روی موتور نریخته و آسیب نمی‌بیند.

5_ نگهداری آسان

یکی دیگر از مزایای کولر سلولزی، نگهداری آسان این نوع سیستم سرمایشی است. موتور کولرهای سلولزی کمتر از مدل‌های پوشالی آسیب می‌بینند، بنابراین به تعمیرات متعدد نیاز ندارند. پدهای سلولزی هم که هر سال تعویض نمی‌شوند. در نتیجه نگهداری از کولر سلولزی آسان‌تر است.

6_ جلوگیری از ورود گرد و غبار

بخشی از مزایای کولر سلولزی به پدهای این دستگاه مربوط است. ساختار متراکم پد کولر سلولزی از ورود درصد زیادی از آلودگی هوا، ذرات معلق و گرد و غبار به محفظه کولر و انتقال آن به محیط داخلی جلوگیری می‌کند.

7_ شستشوی خودکار

بسیاری از کولرهای سلولزی دارای قابلیت‌ها و امکانات ویژه‌ای مانند تخلیه و شستشوی خودکار هستند. چنانچه قابلیت تخلیه خودکار را فعال کنید، هر 72 ساعت یکبار آب کولر به طور کامل تخلیه می‌شود. البته می‌توانید قابلیت شستشوی خودکار را غیر فعال کرده و خودتان به صورت دستی آب داخل مخزن را تخلیه کنید. این ویژگی در کولرهای پوشالی وجود نداشته و به نظر کاربران قابلیت بسیار کارآمدی است.

8_ پدهای زیست تخریب پذیر

پدهای کولر سلولزی از الیاف سلولزی ویژه‌ای تولید می‌شوند. این الیاف برای محیط زیست هیچگونه ضرری نداشته و زیست تخریب پذیر هستند. چنانچه پدهای سلولزی بنا به دلایل مختلف آسبب ببینند، ماده سمی تولید نمی‌کنند. این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و مورد توجه کاربران و خریداران قرار گرفته است.

9_ عدم ایجاد حساسیت

برخی افراد هنگام روشن شدن کولر آبی پوشالی به بوی خیس شدن پوشال‌ها حساسیت نشان می‌دهند. این موضوع در مورد کولر سلولزی صدق نمی‌کند. کولرهای سلولزی بدون ایجاد حساسیت برای افراد حاضر در محیط، فضا را خنک می‌کنند.

10_ مقاومت بالای بدنه

بدنه کولر سلولزی که توسط برندهای معتبر تولید می‌شوند، از جنس گالوانیزه یا آلومینیوم باکیفیت هستند. بر همین اساس مقاومت بالایی در برابر اکسید شدن، زنگ زدن، فرسودگی و حتی ضربات فیزیکی دارند. کاربران معتقدند مقاومت بدنه کولر سلولزی بیشتر از بهترین مدل‌های کولر آبی است.

11_ کنترل از راه دور

بسیاری از مردم تمایل دارند وسایل مختلف را از طریق ریموت کنترل تنظیم کنند. همه کولرهای گازی دارای کنترل هستند، ولی کولرهای پوشالی معمولی این قابلیت را ندارند. در این میان برخی از مدل‌های کولر سلولزی هم ریموت دار بوده و استفاده از آن‌ها آسان‌تر است.

12_ خرید مقرون به صرفه

به نظر کاربران، کولرهای سلولزی سرمای بیشتری تولید می‌کنند. این موضوع کاملا درست بوده و راندمان کولرهای سلولزی بیشتر از مدل‌های پوشالی است. به همین علت می‌توانید برای خانه، محیط کار، آموزشگاه و… از کولر سلولزی با قدرت کمتر از مدل‌های پوشالی استفاده کنید. این موضوع از نظر اقتصادی به صرفه بوده و برای خرید کولر سلولزی هزینه کمتری پرداخت می‌کنید.

کولر سلولزی بخریم یا نه؟

کولرهای سلولزی به واسطه وجود پدهای مخصوص دارای مزایای بسیار گسترده‌ای هستند. مزایایی که نسبت به معایب ساده کولر سلولزی برتری دارند. بر اساس نظرات کاربران، خرید کولر سلولزی به صرفه‌تر است، زیرا کولرهای سلولزی راندمان بالایی دارند و در عین حال انرژی کمتری مصرف می‌کنند. شستشوی خودکار، کنترل از راه دور و جلوگیری از ورود ذرات گرد و غبار به محیط داخلی از جمله مهم‌ترین مزایای کولر سلولزی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید